Τι συμβαίνει εάν φοράτε κλιπ με θεραπεία κερατίνης;

Πολλά κορίτσια με μπούκλες που αγωνίζονται από τις απείθαρχες, φρικιαστικές τους κλειδαριές είναι ευγνώμονες για την ομαλή μεταξένια κίνηση που οι κερατινικές θεραπείες προσφέρουν τα κοτσάνια τους. Αλλά αν είστε συνηθισμένοι να φοράτε τα μαλλιά σας πίσω στο κλιπ, θα θελήσετε να λάβετε υπόψη σας μερικές ειδικές οδηγίες για την προστασία του νεοφιλελεύθερου ύφους σας, ή θα καταλήξετε με ένα αντιαισθητικό κούμπωμα στις κατά τα άλλα υπέροχες κλειδαριές σας.

Πρώτα 48 ώρες

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε κλιπ μαλλιών για τις πρώτες 48 ώρες αφού έχετε εφαρμόσει κερατινική θεραπεία στα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας θα είναι αρχικά πολύ εύθραυστα και χυτά, και για τις πρώτες μέρες μετά την αποτρίχωση των μαλλιών σας, θα θελήσετε να χειριστείτε τα κοτσάνια σας με παιδικά γάντια. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κλιπ, κατόχους αλογοουρά ή άλλα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Η χρήση αυτών των διακοσμητικών συσκευών θα αφήσει μια καμπή ή βαθούλωμα στα μαλλιά σας, καταστρέφοντας το ευθεία αποτέλεσμα που έχει σχεδιαστεί η κερατινική επεξεργασία για να μεταδώσει.

Μετά από δύο ημέρες

Την τρίτη ημέρα μετά την εφαρμογή της κερατινικής θεραπείας, οι στυλίστες λένε ότι είναι ασφαλές για εσάς να πάτε πίσω στο να φοράτε κλιπ μαλλιών και άλλα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Η θεραπεία θα έχει ρυθμιστεί πλήρως και τα μαλλιά σας δεν θα είναι τόσο εύπλαστα. Πάρε μπροστά – φορέστε εκείνο το flirty updo στο μεγάλο πάρτι.

Προσδιορίζοντας ένα κτύπημα

Αν χρησιμοποιείτε κλιπ τις πρώτες ημέρες μετά από θεραπεία με κερατίνη, πιθανότατα θα δείτε μια κάμψη ή εσοχή στα μαλλιά όπου ήταν το κλιπ. Για να το διορθώσετε, αγγίξτε αμέσως την περιοχή με ένα ζεστό πιστολάκι ή ένα σίδερο για να ξαναβάλετε τις κλειδαριές σας και να απαλλαγείτε από το κούμπωμα, σημειώνει το NaturallyCurly.com. Εάν δεν είστε σε θέση να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τον εαυτό σας, ίσως είναι εντάξει ένα γρήγορο ταξίδι στο σαλόνι.

Ρωτήστε τον στιλίστα σας

Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών θεραπείας κερατινών είναι διαθέσιμες σήμερα · το καθένα αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα διαφόρων συστατικών και το καθένα μπορεί να έχει συγκεκριμένες οδηγίες μετά τη θεραπεία. Μια σε βάθος συζήτηση με τον στυλίστα σας για το ποια κερατινέζικα θεραπείες προσφέρει το σαλόνι της θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μαλλιών σας. Σίγουρα θα θελήσετε να φροντίστε για τη θεραπεία μετά την θεραπεία με κερατίνη στην απόφασή σας σχετικά με τη θεραπεία που επιλέγετε.