Τι προκαλεί να λυγίσουν οι αγκώνες του πουκαμίσου μου;

Τα πουκάμισα των ανδρών υφίστανται πολύ άγχος, είτε είστε εργάτης μπλε κολάρο ή ασκούμενος. Μια από τις περιοχές που είναι πιο επιρρεπείς να φορούν σε ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια είναι ο αγκώνας. Λεπτό ύφασμα, επαναλαμβανόμενη κίνηση βραχίονα, ακουμπά τον αγκώνα σας σε τραχιές επιφάνειες ή κακώς τοποθετημένα πουκάμισα μπορεί να προκαλέσει σκισμένα αγκάθια στο πουκάμισό σας. Και όπως πολλές αιτίες που υπάρχουν για δάκρυα, υπάρχουν σχετικά εύκολες λύσεις που δεν πρέπει να σας κοστίζουν πάρα πολύ.

Υφασμα

Τα ελαφριά υφάσματα – όπως το βαμβάκι ή το μετάξι – μπορεί να μην αντέχουν στις δυσκολίες της επαναλαμβανόμενης κίνησης ή της τριβής κατά των τραχιών επιφανειών, καθώς και σε ένα βαρύτερο ύφασμα όπως το ύφασμα της Oxford, το λινό ή το σάκο λυκίσκου. Αυτά είναι βαρύτερα υφασμένα υφάσματα και ενώ κανένα ύφασμα δεν είναι για πάντα ανθεκτικό σε σχίσιμο στα σημεία στρες, αυτές οι επιλογές είναι γενικά πιο ανθεκτικές από τα υφάσματα ελαφρύτερου βάρους. Εάν προτιμάτε τα ελαφρύτερα υφάσματα, σκεφτείτε τις προσαρμοσμένες ενισχύσεις του αγκώνα. Εάν έχετε τραχούς, ξηρούς αγκώνες, είναι σαν πέτρες με ελαφρόπετρα σε οποιοδήποτε ύφασμα, έτσι ώστε να ενυδατώνετε τους αγκώνες σας τακτικά.

Μήκος μανικιού

Εάν τα μανίκια σας είναι πολύ σύντομα, σφίγγετε όταν κάμπτετε τα χέρια σας και ασκείτε πίεση στους αγκώνες. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα σκισίματος, ειδικά εάν έχετε επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες κίνησης, στηρίζετε πολύ τους αγκώνες σας, έχετε τραχείς αγκώνες ή τους στηρίζετε σε τραχείες επιφάνειες. Η σωστή μέτρηση του χιτωνίου λαμβάνεται από την άκρη του περιλαίμιου σας κάτω από το μήκος του βραχίονα σας – το οποίο κάμπτεται σε γωνία 90 μοιρών στη μέση σας – και τελειώνει στο σημείο που ο καρπός σας συναντά το χέρι σας.

Περίβλημα μανικιών

Σε μια προσπάθεια να μειώσουν το κόστος, ορισμένοι κατασκευαστές θα μειώσουν δραματικά τα μανίκια από τον αγκώνα στον καρπό μέχρι το σημείο όπου ο αγκώνας και το αντιβράχιο είναι σχεδόν συσφιγμένα, μεγιστοποιώντας τυχόν λειαντικές ενέργειες ή επαναλαμβανόμενες κινήσεις που διαβρώνουν τις περιοχές του αγκώνα του μανικιού. Τα κατάλληλα κομμένα πουκάμισα φόρτωσης έχουν κωνηθεί από τον ώμο στον καρπό με γενναιόδωρο ύφασμα σε όλο το μανίκι. Αυτό το επιπρόσθετο δωμάτιο επιτρέπει στο χέρι και τον αγκώνα σας να κινούνται ελεύθερα μέσα στο μανίκι και να μην βάζουν σταθερή πίεση σε οποιοδήποτε σημείο.

Πώς να σταματήσετε ή να επιβραδύνετε τη φθορά και τη φθορά

Εάν τα πουκάμισα σας έχουν χτυπήσει τους αγκώνες, πάρτε την καρδιά. Μπορείτε πάντα να ρίξετε τα μανίκια σας. DIY denim σίδερο-on μπαλώματα είναι μια γρήγορη λύση για μπλουζάκια denim. Για τα πουκάμισα φόρεμα, αγοράστε ένα διπλής όψεως εύτηκτο ιμάντα και ταιριάξτε – ή για να είστε τολμηρό, αντιπαραβαλλόμενο ύφασμα – στο κατάστημα υφασμάτων και κόψτε το καθένα σε ένα στρογγυλεμένο ορθογώνιο μέγεθος αρκετά μεγάλο για να καλύψετε την φθαρμένη περιοχή αγοράστε τουλάχιστον 1 ίντσα Περίπου. Σιδερώστε πρώτα το πλέγμα επάνω στο έμπλαστρο και στη συνέχεια τοποθετήστε το μανίκι, την φθαρμένη περιοχή προς τα πάνω, πάνω σε ένα σιδερώστρα, τοποθετήστε το πάνω από την πλευρά του πέλματος – και το σίδερο σύμφωνα με τις οδηγίες.