Τι είναι το σακχαρόζη nioxin;

Τα Nioxin Research Laboratories παράγουν μια σειρά από προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως κλιματιστικά, σαμπουάν και καθαριστικά κεφαλής. Είναι κυρίως σχεδιασμένα για άτομα με αραιά μαλλιά αλλά δεν χρειάζονται συνταγή. Το σακχαρόζη Nioxin πωλείται κυρίως μέσω επαγγελματικών ινστιτούτων και άλλων εξουσιοδοτημένων λιανοπωλητών.

Λειτουργία

Το σαμπουάν Nioxin προορίζεται για τη θεραπεία της απώλειας τρίχας και της φλεγμονής του τριχωτού της κεφαλής σε αρσενικά και θηλυκά. Περιέχει συστατικά που απομακρύνουν την περίσσεια της διυδροτεστοστερόνης (DHT), η οποία μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών. Σαμπουάν Nioxin έχει επίσης βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των τριχών και των τριχών.

Συστατικά

Το σακχαρόζη Nioxin περιέχει CoZyme. Αυτό είναι το εμπορικό σήμα για ένα τύπο που περιλαμβάνει το αντιοξειδωτικό γνωστό ως Συνένζυμο Q-10. Το CoZyme περιλαμβάνει πρόσθετα συστατικά που επιτρέπουν στο Συν-ένζυμο Q-10 να απορροφάται εύκολα στα μαλλιά. Το σαμπουάν Nioxin περιέχει επίσης Glyco-Fused Complex που περιλαμβάνει μια ποικιλία ενυδατικών για την προστασία του τριχωτού της κεφαλής από άλλα συστατικά.

Κερατοειδής ερυθρότητα

Ένα κοκκινισμένο κρανίο είναι η πιο κοινή ανεπιθύμητη ενέργεια του σαμπουάν Nioxin. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω της παρουσίας νιασίνης (βιταμίνη Β3) στο σαμπουάν, η οποία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Η νιασίνη περιλαμβάνεται στο σαμπουάν Nioxin λόγω της ικανότητάς του να διεγείρει τα θυλάκια των τριχών βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Η ερυθρότητα του τριχωτού της κεφαλής λόγω της νιασίνης είναι φυσιολογική και πρέπει να εξαφανιστεί μέσα σε μία ώρα από την εφαρμογή του σαμπουάν.

Αλλεργικές αντιδράσεις

Το Nioxin διαφημίζει το σαμπουάν του ως υποαλλεργικό, πράγμα που σημαίνει ότι έχει χαμηλό κίνδυνο πρόκλησης αλλεργικής αντίδρασης. Το επιτυγχάνει αυτό χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά συστατικά τα οποία είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Το σαμπουάν με διοξίνη δεν περιέχει ζωικά υποπροϊόντα, τα οποία έχουν σημαντικό δυναμικό για αλλεργικές αντιδράσεις. Δεν περιέχει επίσης λαουρυλοθειικό νάτριο ή θειικό λαουρέθιο νατρίου, τα οποία είναι γνωστό ότι ερεθίζουν το τριχωτό της κεφαλής.

Απώλεια μαλλιών

Η Νιοξίνη συμβουλεύει ότι τα προϊόντα καθαρισμού του τριχωτού της κεφαλής μπορούν στην πραγματικότητα να προκαλέσουν απώλεια μαλλιών στην αρχή ενός προγράμματος θεραπείας. Αυτό οφείλεται σε περιβαλλοντικές αλλαγές στο τριχωτό της κεφαλής και δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από δύο εβδομάδες. Η χρήση του σαμπουάν Nioxin πρέπει να διακόπτεται εάν η απώλεια μαλλιών διαρκεί περισσότερο από δύο εβδομάδες.