Τις καλύτερες επαφές χρώματος που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας

Ακριβώς όπως οι άνθρωποι έρχονται σε διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα, το ίδιο κάνουν τα μάτια σας. Το μπλε, το πράσινο, το καφέ και το φουντουκιά είναι απλά ένα δείγμα των διαφορετικών χρωμάτων των ματιών εκεί έξω. Οι έγχρωμες επαφές παρέχουν τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος των ματιών σας, είτε θέλετε να ταιριάζει με ένα νέο σύνολο είτε απλά να αλλάξετε τη συνολική εμφάνιση σας. Όταν επιλέγετε τις σωστές επαφές χρώματος, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη από τον τύπο της επαφής για να ταιριάζει με το σωστό χρώμα με τον τόνο του δέρματός σας.

Ζεστό τόνο

Επιλέξτε έγχρωμες επαφές που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματός σας για την πιο κολακευτική εμφάνιση. Οι ζεστοί τόνοι δέρματος θα έχουν φυσικές αποχρώσεις καφέ ή μελιού. Αποφύγετε τα φωτεινά χρώματα όπως το μπλε ή το πράσινο με αυτόν τον τόνο του δέρματος για να αποφύγετε μια τεχνητή εμφάνιση.

Μεσαίου τόνου

Οι μεσαίες αποχρώσεις κυμαίνονται από ελαφριά ελιά έως ανοιχτό καφέ ή μέλι. Οι μεσαίες αποχρώσεις του δέρματος παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές χρωμάτων για τους φακούς επαφής. Τα συμπληρωματικά χρώματα για μεσαίους τόνους δέρματος κυμαίνονται από καφέ, φουντουκιά και μέλι έως πράσινο, γκρι και μωβ.

Cool Tone

Οι δροσεροί αποχρώσεις του δέρματος αντικατοπτρίζουν μια δίκαιη χροιά Οι δροσεροί τόνοι δέρματος συμπληρώνονται περισσότερο από τα φωτεινά χρώματα των ματιών για περισσότερη ένταση. Ιδανικά χρώματα φακών επαφής για δροσερούς τόνους δέρματος είναι μπλε, ιώδες, τυρκουάζ και ακόμη και φουντουκιά.

Διαφορετικοί φακοί για τη βελτίωση του χρώματος

Όταν επιλέγετε τον καλύτερο φακό επαφής για να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους φακών που είναι διαθέσιμοι για να βελτιώσετε το χρώμα σας. Οι αποχρώσεις του χρώματος αλλάζουν εντελώς το χρώμα των ματιών σας και συνήθως χρησιμοποιούνται για πιο δραματική αλλαγή. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε μια χρωματική απόχρωση εάν το φυσικό χρώμα των ματιών σας είναι καφέ και θέλετε να το αλλάξετε σε πράσινο χρώμα. Αν επιδιώκετε απλώς να βελτιώσετε το χρώμα του ματιού σας χωρίς δραστικές αλλαγές, οι αποχρώσεις βελτίωσης είναι μια εξαιρετική λύση. Οι αποχρώσεις της ενίσχυσης αυξάνουν τις φυσικές αποχρώσεις του χρώματος των ματιών σας.