Τις θερμίδες στο ζεστό κρασί

Το γεμάτο κρασί είναι κρασί που έχει θερμανθεί με βότανα, μπαχαρικά και εσπεριδοειδή, και μερικές φορές ζάχαρη. Η ακριβής ποσότητα θερμίδων σε ένα ποτήρι ζεματισμένο κρασί ποικίλλει ανάλογα με τη συνταγή.

Θερμίδες

Χρησιμοποιώντας ένα 25-fl.-oz. Ή 750 ml μπουκάλι ξηρού κόκκινου κρασιού, και τη θέρμανση με προστιθέμενο νερό, ζάχαρη, μπαχαρικά και φρέσκια φλούδα εσπεριδοειδών, το φρέσκο ​​κρασί που προκύπτει παρέχει περίπου 840 θερμίδες. Σε μια βάση ανά μερίδα, αυτή η συνταγή μεταφράζεται σε περίπου 100 θερμίδες ανά μισό κύπελλο.

Αλκοόλ

Το μαγείρεμα αλκοολούχων ποτών μειώνει το αλκοόλ και την περιεκτικότητα σε θερμίδες · ωστόσο, επειδή το ζεστό κρασί συνήθως σιγοβράζει παρά βρασμένο, το 35% περίπου του αλκοόλ διατηρείται. Το ακριβές ποσοστό εξαρτάται από το πόσο χρόνο μαγειρεύετε.

Σκέψεις

Με οποιοδήποτε ποτό που περιέχει αλκοόλ, το σώμα καίει τις θερμίδες που προέρχονται από το αλκοόλ προτού καίει θερμίδες από πηγές λίπους, υδατάνθρακες ή πρωτεΐνες. Επομένως, η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία καύσης λίπους.