Τα καλύτερα θεμέλια για τους μεγάλους πόρους

Οι μεγάλοι πόροι καθορίζονται κατά κύριο λόγο από τη γενετική, αλλά παγιδεύεται το σμήγμα και το αδύναμο κολλαγόνο στο δέρμα. Οι πόροι τείνουν να διευρύνουν με την ηλικία σας και, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν και πάλι μικροί. Το ίδρυμα μπορεί να καλύψει τους πόρους, αλλά τα λανθασμένα προϊόντα τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα. Τα καλύτερα θεμέλια ελαχιστοποιούν τους πόρους και δίνουν στο πρόσωπό σας μια άψογη εμφάνιση.

Θεμέλια για χρήση και αποφυγή

Αν έχετε μεγάλους πόρους, παραλείψτε τα υγρά ή κρεμώδη θεμέλια. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να κάνουν το δέρμα να φαίνεται λιπαρό και να φράζει τους πόρους. Τα θεμέλια υγρών με τελείωμα ματ μπορεί να υπερβάλλουν τις ρυτίδες ή να κάνουν το δέρμα σας να νιώθει ξηρό. Τα θεμέλια που αντανακλούν το φως κάνουν τους πόρους να φαίνονται μεγαλύτεροι. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι ένα υπόστρωμα σε σκόνη, όπως ορυκτή σκόνη, που εφαρμόζεται πάνω από ένα στρώμα αστάρι μακιγιάζ. Το αστάρι δημιουργεί μια λεία επιφάνεια στο δέρμα σας. Η ορυκτή σκόνη παραμένει στην επιφάνεια αντί να εγκατασταθεί σε πόρους. Το μεταλλικό μακιγιάζ απορροφά επίσης την υγρασία, γι ‘αυτό είναι ιδανικό για λιπαρό δέρμα.

Πώς να επιλέξετε Ίδρυμα Powder

Το υπόστρωμα σε σκόνη και ορυκτή έρχονται σε πιεσμένες και χαλαρές μορφές. Σε γενικές γραμμές, η πρέσα θεμέλιο προσφέρει καλύτερη, πληρέστερη κάλυψη. Η χαλαρή σκόνη προσφέρει πιο ήπια εμφάνιση και ελαφρύτερη κάλυψη. Για να επιλέξετε την καλύτερη σκιά για εσάς, εφαρμόστε θεμέλια στη γνάθο κοντά στο λαιμό σας ή στο δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του καρπού σας. Επιλέξτε τη σκιά που ταιριάζει περισσότερο με τον τόνο του δέρματός σας. Εάν έχετε ακμή ή αποχρωματισμένες κηλίδες που θέλετε να κρύψετε, επιλέξτε ένα θεμέλιο που έχει μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρο από το χρώμα του δέρματος.

Πώς να εφαρμόσετε το Foundation Powder

Μετά το πλύσιμο, εξομαλύνετε ένα λεπτό στρώμα αστάρι μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπό σας. Εάν έχετε τα σπυράκια ή τους κύκλους κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα ορυκτών concealer για να τους αποκρύψετε. Βουτήξτε μια βούρτσα Kabuki στην βάση της σκόνης και στη συνέχεια πιέστε το πίσω μέρος του χεριού σας στις τρίχες για να σπρώξετε τη σκόνη μέσα στη βούρτσα. Αγγίξτε τη βούρτσα στο δοχείο βάσης για να ανακινήσετε χαλαρή περίσσεια σκόνης. Εφαρμόστε το θεμέλιο στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας σταθερή πίεση και κυκλικές κινήσεις τριβής. Αρχίστε να εφαρμόζετε τη σκόνη στο μέτωπό σας και εργάζεστε έξω. Εάν είναι επιθυμητό, ​​βουρτσίστε το δέρμα με μια ορυκτή φινιριστική σκόνη – βοηθά το θεμέλιο να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ελαχιστοποιεί τους πόρους.

Ελαχιστοποιήστε τους μεγάλους πόρους

Η απολέπιση μπορεί να φωτίσει το δέρμα και να κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, σκουπίστε καθημερινά το πρόσωπό σας με ένα καθαριστικό γλυκολικού οξέος ή σαλικυλικού οξέος. Το γλυκολικό οξύ σκουπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το πετρέλαιο που φράζει πόρους. Εάν το δέρμα σας είναι φυσιολογικό, χρησιμοποιήστε ένα κοκκινωπό τρίβει και βουρτσίστε το δέρμα με ένα υγρό, υγιεινό πλέγμα ή απολέπισης γάντι. Οι ταινίες μύτης ή οι ταινίες καθαρισμού πόρων μπορούν να βοηθήσουν τους ρύπους και το πετρέλαιο από τους πόρους, ώστε να φαίνονται μικρότεροι. Επιλέγετε για λωρίδες που περιέχουν φουντουκιά, ένα συστατικό σύσφιξης πόρων.