Τα καλύτερα αρωματισμένα σαμπουάν

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ευαίσθητες κηλίδες και δεν μπορούν να πάρουν τα σκληρά χημικά, τα αρώματα και τις χρωστικές που υπάρχουν στο κανονικό σαμπουάν. Αυτά τα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν εξανθήματα, ερεθισμούς και απολέπιση. Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, αγοράστε ένα σαμπουάν χωρίς άρωμα για να αποφύγετε μερικά από τα προβλήματα. Ψάξτε για σαμπουάν που έχουν όλα-φυσικά ή οργανικά συστατικά, δεν αρώματα, βαφές ή αρώματα και μια ετικέτα που λέει άρωμα. Το Drugstore.com πωλεί το σαμπουάν Free & Clear για ευαίσθητο δέρμα, το οποίο έχει βαθμολογία πέντε αστέρων μεταξύ των χρηστών του σαμπουάν. Αυτό το σαμπουάν δεν έχει καθόλου άρωμα και χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά. Το Savvy.com συνιστά το σαπούνι Dr. Bronners για το σαμπουάν και το σαπούνι σώματος. Ο τύπος αυτός είναι εντελώς οργανικός και δεν έχει καθόλου μυρωδιά. Το Scent-Free Savvy συνιστά επίσης το σαμπουάν Magick Botanicals για ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το σαμπουάν είναι φυσικό και δεν έχει μυρωδιές ή βαφές. Για τα παιδιά Saves-free Savvy συνιστά το Καλλυντικό Καλλυντικό Σαμπουάν Καλλυντικών Καλλυντικών Καλλυντικών και Bodywash χωρίς Αρώματα. Αυτό το προϊόν είναι οργανικό και χρησιμοποιεί όλα τα φυσικά συστατικά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες.

Κοινές παγίδες

Το κύριο παγίδα στο οποίο μπορείτε να εμπλακείτε με την αγορά αρώματος σαμπουάν είναι ότι τα περισσότερα από τα σαμπουάν που πωλούνται ως “αρώματα” εξακολουθούν να έχουν μερικά συστατικά που προκαλούν μια οσμή. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για άτομα που δεν μπορούν να πάρουν μυρωδιές στα κεφάλια τους. Σχεδόν όλα τα σαμπουάν θα έχουν μια ελαφρά οσμή, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρέσετε όλες τις φυσικές οσμές από τα προϊόντα, αλλά τα σαμπουάν δεν πρέπει να περιέχουν συστατικά που είναι φυσικά αρωματικά. Πάντα να δοκιμάζετε το προϊόν σε μικρή περιοχή της κεφαλής, πριν χρησιμοποιήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας για να προστατεύσετε από ενδεχόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Από που να αγοράσω

Συνήθως είναι πολύ δύσκολο να βρείτε σαμπουάν χωρίς άρωμα και άρωμα. Οι περισσότεροι έμποροι λιανικής πώλησης δεν πωλούν προϊόντα σχεδιασμένα χωρίς αρώματα. Ορισμένα φαρμακεία μπορεί να προσφέρουν λίγα προϊόντα χωρίς αρώματα, αλλά το καλύτερο μέρος για να βρείτε ποιοτικά σαμπουάν που δεν περιέχουν αρώματα ή αρώματα είναι σε απευθείας σύνδεση. Συνήθως είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε κάθε κατάστημα της εταιρείας απευθείας για να αγοράσετε τα προϊόντα. Βρείτε δωρεάν & σαφές σαμπουάν για ευαίσθητο δέρμα στο Drugstore.com. Βρείτε το σαπούνι Dr. Bronners μωρού ήπιας υγρής κασέτας στο DRBronner.com. Βρείτε το σαμπουάν Magick Botanicals στο MagickBotanicals.com. Βρείτε Καλιφορνέζικο μωρό Super Sensitive Shampoo και Bodywash χωρίς αρώματα στο CaliforniaBaby.com.

Κόστος

Ειδικά σαμπουάν όπως σαμπουάν χωρίς άρωμα μπορεί να είναι ακριβό. Αναμείνετε να πληρώσετε μεταξύ $ 10 και $ 30 για ένα μπουκάλι άρωμα δωρεάν σαμπουάν. Το ελεύθερο & σαφές σαμπουάν για ευαίσθητο δέρμα κοστίζει περίπου $ 10. Ο Δρ Bronners Baby Mild Liquid Castilian Soap κοστίζει περίπου $ 10. Το σαμπουάν Magick Botanicals κοστίζει περίπου $ 10. Το Καλλυντικό Σαμπουάν και το Bodywash για το μωρό της Καλιφόρνιας δεν κοστίζει περίπου $ 12.