Ποιος είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να αφαιρέσετε τα μαλλιά των γυναικών;

Πολλές γυναίκες μάχονται τα μαλλιά του προσώπου στο άνω χείλος ή το πηγούνι και μπορεί να το βρουν ανόητο ή ενοχλητικό. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στην αποτρίχωση με λέιζερ, ηλεκτρόλυση ή αποτριχωτικές ουσίες, η φυσική αποτρίχωση με ζάχαρη προσφέρει μια προσιτή, εύκολη και πρακτική εναλλακτική λύση, συνιστά το TheBeautyBiz.com. Θα χρειαστεί μόνο να κερίσετε κάθε δύο έως τέσσερις εβδομάδες για να εξαλείψετε τα ανεπιθύμητα μαλλιά και να κρατήσετε το δέρμα ομαλό και όμορφο.

Συνδυάστε τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το νερό σε μια κατσαρόλα σε μέτρια υψηλή θερμότητα. Βράζουμε και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά. Το μείγμα πρέπει να είναι ζεστό πορτοκαλί χρώμα και μυρωδιά φρέσκο ​​και λεμονιές. Αν έχετε ένα θερμόμετρο καραμελών, το ζαχαρωτό μίγμα πρέπει να είναι 246 βαθμούς Φαρενάιτ. Αφαιρέστε από τη θερμότητα και αφήστε να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά για να παχύνετε.

Ρίξτε το ζαχαρωτικό μίγμα σε αεροστεγές δοχείο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να αφαιρέσετε ένα μικρό κομμάτι παχύρρευστου κεριού. Συμπληρώστε το κερί ανάμεσα στα χέρια σας για να σχηματίσουν ένα κομμάτι πάχους περίπου 1/4 ίντσας και αρκετά μεγάλο για την περιοχή που χρειάζεται να κερίσετε.

Πιέστε το κερί κρύου ζαχαρωτού σε καθαρό, ξηρό δέρμα.

Σηκώστε το ένα άκρο του κεριού. Κρατώντας το δέρμα τεντωμένο, τραβήξτε το κερί μακριά από το δέρμα προς την κατεύθυνση απέναντι στη φυσική ανάπτυξη τριχών.

Επαναλάβετε μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα ανεπιθύμητα μαλλιά. Ξεπλένετε τα υπολείμματα κηρών με ζεστό νερό.