Ποιες είναι οι παρενέργειες του slimquick;

Σίγουρα θα ήταν ωραίο να χάσετε τεράστιες ποσότητες βάρους απλά βγάζοντας ένα χάπι, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι ποτέ τόσο εύκολο. Το SlimQuick, ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος αυξάνοντας το μεταβολισμό σας, ενισχύοντας την ενέργεια σας, μειώνοντας την κατακράτηση υγρών και ελέγχοντας την όρεξή σας. Ενώ το SlimQuick μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε κάποιο βάρος, ίσως να μην διαρκέσει, και μερικά από τα συστατικά του συμπληρώματος μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες παρενέργειες, όπως αϋπνία, άγχος, ναυτία, πονοκεφάλους και γαστρική αναστάτωση.

Το SlimQuick είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους για τις γυναίκες. Το πράσινο τσάι και η καφεΐνη είναι τα κύρια συστατικά απώλειας βάρους. Ωστόσο, ενώ κάποια έρευνα δείχνει ότι ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού και της καφεΐνης μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό και να συμβάλει στην καύση λίπους, η επίδραση στην απώλεια βάρους είναι ελάχιστη, σύμφωνα με μια μελέτη ανασκόπησης του 2012 που δημοσιεύθηκε στη βάση δεδομένων των συστηματικών ανασκοπήσεων Cochrane. Ένα πλήθος άλλων συστατικών, όπως το ιώδιο, η L-τυροσίνη, το καψικό, το εκχύλισμα rhodiola και το κουρκούμη. Ενώ οι κατασκευαστές του SlimQuick ισχυρίζονται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα, το σχέδιο συνιστά επίσης μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες και πρόγραμμα άσκησης. Το πρόγραμμα διατροφής προσφέρει προτάσεις γεύματος για επτά ημέρες και περιορίζει τις θερμίδες σε περίπου 1.500 ημερησίως. Το SlimQuick προσφέρει επίσης ένα επταήμερο σχέδιο άσκησης με παραδείγματα τόσο ασκήσεων καρδιο, όσο και ασκήσεων αντοχής.

Μια μερίδα, η οποία είναι τρία καψάκια, περιέχει 100 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης, περίπου την ίδια ποσότητα σε ένα φλιτζάνι καφέ. Εάν είστε ευαίσθητοι στην καφεΐνη, το SlimQuick μπορεί να σας κάνει να νιώθετε θορυβώδες, ανήσυχο ή ανήσυχο. Μπορεί επίσης να διακόψει τον ύπνο σας · Ο Αμερικανός Ιατρικός Σύλλογος λέει ότι οι μέτριες ποσότητες καφεΐνης είναι ασφαλείς, έως 400 χιλιοστόγραμμα την ημέρα. Αλλά εάν συνεχίζετε να πίνετε τον συνηθισμένο καφέ, το τσάι και άλλα είδη με καφεΐνη, ενώ παίρνετε το SlimQuick, μπορεί να καταλήξετε να πάρετε πάρα πολλά. Για τις γυναίκες, η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης στη διατροφή μπορεί να προκαλέσει οδυνηρή, ογκώδη στήθη ή να περιορίσει την απορρόφηση του ασβεστίου και να επηρεάσει την υγεία των οστών. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αρτηριακή πίεση, να προκαλέσει ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό ή χρόνιους πονοκεφάλους.

Το πράσινο τσάι θεωρείται ασφαλές, αλλά τα άτομα με καρδιακά, νεφρικά ή ηπατικά προβλήματα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση προϊόντων που περιέχουν το βότανο, σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Maryland · αν και η τοξικότητα είναι εξαιρετικά σπάνια, Εκχύλισμα τσαγιού σε οξεία ηπατική βλάβη σε υγιή άτομα Η υψηλή συγκέντρωση κατεχινών στο εκχύλισμα μπορεί να είναι η αιτία, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Διαβήτη και πεπτικών και νεφρικών ασθενειών. Η αποκατάσταση είναι γρήγορη όταν σταματήσετε να παίρνετε το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Το πράσινο τσάι αλληλεπιδρά με διάφορα φάρμακα, όπως χάπια αρτηριακής πίεσης, αραιωτικά αίματος, φάρμακα κατά του άγχους και έλεγχο των γεννήσεων και μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους.

Μπορεί επίσης να εμφανίσετε παρενέργειες από ορισμένα από τα άλλα συστατικά του SlimQuick, το ιώδιο και το αμινοξύ L-τυροσίνη μπορεί να επηρεάσει την θυρεοειδική ορμόνη, η οποία είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του μεταβολισμού. Δεν πρέπει να λαμβάνετε συμπληρώματα που περιέχουν αυτά τα δύο συστατικά εάν έχετε μειωμένα ή αυξημένα επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών, επίσης γνωστά ως υποθυρεοειδισμός και υπερθυρεοειδισμός. Το Guggulsterone, ένα συστατικό από ένα φαρμακευτικό φυτό που πιστεύεται ότι προάγει την απώλεια βάρους, μπορεί να προκαλέσει ναυτία, διάρροια, πονοκεφάλους ή εξάνθημα. Το Rhodiola, το οποίο προστίθεται για να ενισχύσει την ενέργεια, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ζάλη ή να προκαλέσετε ξηροστομία.

Το σχέδιο SlimQuick

Παρενέργειες της καφεΐνης

Προσοχή με το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Άλλες δυνητικές παρενέργειες