Ποια είναι τα οφέλη της kre-αλκαλίνης;

Το Kre-Alkalyn είναι μια ρυθμισμένη ένωση κρεατίνης που λαμβάνεται ως συμπλήρωμα άρσης βαρών. Η κρεατίνη λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για την παραγωγή ενέργειας και την αύξηση της μυϊκής μάζας. Αυτό λειτουργεί παράλληλα με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άρσης βαρών. Τα συμπληρώματα κρεατίνης Kre-Alkalyn έρχονται σε μορφή σκόνης, υγρού ή κάψουλας και διατίθενται στα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής.

Το Kre-Alkalyn λειτουργεί βοηθώντας το σώμα να παράγει τριφωσφορική αδενοσίνη, η οποία είναι απαραίτητη για τη μεταφορά ενέργειας μεταξύ των κυττάρων. Αυτή η αύξηση της παραγωγής ΑΤΡ μέσα στους μυς δημιουργεί αυξημένη ενέργεια για τον αθλητή, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερες και σκληρότερες προπονήσεις. Το bodybuilding.com σας συνιστά να πάρετε κρεατίνη για έναν κύκλο τεσσάρων εβδομάδων, τόσο μετά την προπόνηση όσο και πριν από το κρεβάτι για καλύτερα αποτελέσματα.

Η ενεργειακή ενίσχυση που παρέχεται από την κρεατίνη Kre-Alkalyn σας επιτρέπει να εργάζεστε περισσότερο και πιο σκληρά, έτσι η σύνθεση πρωτεϊνών αυξάνεται. Αυτό προκαλεί μυϊκή ανάπτυξη. Η κρεατίνη προκαλεί επίσης την υπερ-ενυδάτωση των μυών, έτσι αυξάνεται ο όγκος των μυών σας. Αυτό το υπερ-ενυδατωμένο περιβάλλον αυξάνει τη σύνθεση του γλυκογόνου, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη των μυών.

Επειδή τα καταστήματα μυϊκού γλυκογόνου βελτιώνονται με τη χρήση του Kre-Alkalyn, βελτιώνεται η μετά την προπόνηση αποκατάσταση των μυών. Η αποκατάσταση των αποθεμάτων γλυκογόνου λειτουργεί με την επανυδάτωση και την ανάπαυση για να βοηθήσει τους μύες να επισκευαστούν και να αναπτυχθούν. Επιπλέον, η αποκατάσταση αυτών των αποθεμάτων γλυκογόνου στα βέλτιστα επίπεδα αποτρέπει τους τραυματισμούς λόγω υπερβολικής προπόνησης κατά την επόμενη προπόνηση.

Σύμφωνα με το MayoClinic.com, η κρεατίνη μπορεί επίσης να αυξήσει την πυκνότητα των οστών, να βοηθήσει να ανακουφίσει την κατάθλιψη, να βελτιώσει την καρδιακή δύναμη και να βελτιώσει τη λειτουργία της μνήμης. Απαιτούνται περαιτέρω δοκιμές για την επιβεβαίωση αυτών των πιθανών οφελών. Μια μελέτη του 2004 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό International Journal of Sports Nutrition και Exercise Metabolism υποδηλώνει ότι η συμπλήρωση κρεατίνης μπορεί να βελτιώσει τη θερμορυθμιστική ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της καρδιοπάθειας.

Το υπολειμματικό απόβλητο της κρεατίνης είναι η κρεατινίνη, η οποία εκκενώνεται από τους νεφρούς. Τα άτομα με νεφρική βλάβη ή νεφρική νόσο δεν πρέπει να χρησιμοποιούν συμπληρώματα κρεατίνης, συμπεριλαμβανομένου του Kre-Akalyn. Ακολουθήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή για χρήση και διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιάσετε συμπτώματα αλλεργίας.

Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας

Διεγείρει την ανάπτυξη μυών

Βελτιώνει την αποκατάσταση μυών

Αλλα οφέλη

Προσοχή