Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία από τη σκόνη κρεμμυδιού;

Η σκόνη κρεμμυδιού είναι φτιαγμένη από αφυδατωμένα κρεμμύδια, δίνοντάς της μια συμπυκνωμένη γεύση που συνδυάζει καλά με πολλά τρόφιμα. Χρησιμοποιώντας σκόνη κρεμμυδιού, όταν το μαγείρεμα προσφέρει οφέλη για την υγεία, επειδή περιέχει ορισμένα θρεπτικά συστατικά, αλλά σε μικρές ποσότητες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το επικαλεστεί για να καλύψει τα καθημερινά συνιστώμενα σύνολα. Ψάξτε για σκόνη κρεμμυδιού στο διάδρομο μπαχαρικών του σούπερ μάρκετ σας και προσέξτε να μην το συγχέετε με κρεμμύδι αλάτι.

Χαμηλή σε νάτριο

Η σκόνη κρεμμυδιού έχει έντονη γεύση, αλλά είναι πολύ χαμηλή σε αλάτι, με μόλις 2 mg ανά κουταλάκι του γλυκού. Αυτό το καθιστά καλό υποκατάστατο του αλατιού σε πολλές συνταγές, όπως μπιφτέκι, σαλάτες και σούπες. Η ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη νατρίου δεν υπερβαίνει τα 2.300 mg, αριθμός που υπερβαίνουν πολλοί Αμερικανοί. Κρατώντας πίσω στο αλάτι με τη χρήση σκόνης κρεμμυδιού κατά το μαγείρεμα μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης υψηλής αρτηριακής πίεσης, καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου

Ασβέστιο

Το ασβέστιο είναι μια θρεπτική ουσία που το σώμα σας χρειάζεται για δυνατά οστά και δόντια, αλλά παίζει επίσης ρόλο στη μετάδοση των νεύρων και στην υγιή λειτουργία των μυών σας. Ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού περιέχει 9 mg ασβεστίου. Με ημερήσιες συστάσεις πρόσληψης που κυμαίνονται μεταξύ 1.000 και 1.200 mg, ο αριθμός αυτός μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά η προσθήκη σκόνης κρεμμυδιού στα αγαπημένα σας πιάτα μπορεί να αυξήσει την πρόσληψη χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες

Χρησιμοποιώντας σκόνη κρεμμυδιού στις αγαπημένες σας συνταγές ράμπες μέχρι τη γεύση χωρίς να προσθέσετε μια σημαντική ποσότητα λίπους και θερμίδων. Η διατήρηση της διατροφής σας μέτρια και στις δύο σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάρος σας, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο πολλών καταστάσεων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του διαβήτη. Ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού περιέχει μόνο οκτώ θερμίδες και σχεδόν καθόλου λίπος, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε, χωρίς να εμποδίζετε τους στόχους υγείας σας.

Κάλιο

Ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού περιέχει 24 mg καλίου, ένα θρεπτικό συστατικό που βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Οι υγιείς συσπάσεις των μυών και των οστών, η πέψη και ο καρδιακός παλμός είναι άλλες σωματικές λειτουργίες που βασίζονται σε επαρκή πρόσληψη καλίου. Μια ανεπάρκεια σε κάλιο μπορεί να προκαλέσει μυϊκούς σπασμούς, ακανόνιστο καρδιακό παλμό και αδυναμία, αλλά η προσθήκη σκόνης κρεμμυδιού στο ντουλάπι σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την πρόσληψη.

Η σκόνη κρεμμυδιού περιέχει μια μικρή ποσότητα μαγνησίου, με 3 mg ανά κουταλάκι του γλυκού. Συμβάλλει στην υγεία των οστών, στην ανοσία, στη λειτουργία των μυών και των νεύρων και βοηθά στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Το μαγνήσιο βρίσκεται σε διάφορα λαχανικά και ψάρια, προσθέτοντας σκόνη κρεμμυδιού όταν τα μαγειρεύετε θα προσθέσουν λίγο επιπλέον μαγνήσιο στο γεύμα σας.

Μαγνήσιο