Ο ταχύτερος τρόπος για να κάνετε ένα backflip

Οι περισσότεροι προπονητές γυμναστικής θα σας πουν τον πιο γρήγορο τρόπο να κάνετε ένα backflip είναι να ασκείτε καθημερινά. Παρόλο που δεν πρέπει ποτέ να ασκήσετε το πραγματικό flip από μόνος σας, μπορείτε να ρυθμίσετε το σώμα σας έτσι είναι έτοιμη για ένα backflip. Υπάρχουν αρκετές δεξιότητες που πρέπει να μάθετε στη γυμναστική, προτού να είστε έτοιμοι να εκτελέσετε ένα backflip. Αν δεν είστε ήδη στη γυμναστική, επικοινωνήστε με την τοπική γυμναστική για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα.

Ενισχύστε τα πόδια σας και τον πυρήνα. Πραγματοποιήστε καταλήψεις και καταλήψεις και χρησιμοποιήστε αλτήρες ή μπάρα για να αυξήσετε την ένταση αυτών των ασκήσεων. Εκτελέστε κρίσιμες στιγμές, σανίδες και άλλες ασκήσεις που ενισχύουν την κοιλιακή περιοχή. Πρακτική άλμα με το άλμα στη θέση του, φέρνοντας τα γόνατά σας όσο το δυνατόν ψηλότερα στο στήθος σας.

Τεντώστε την πλάτη, τις κοιλιακές κοιλότητες, τους γοφούς και τους μύες των ποδιών. Η τέντωμα των μυών σας αυξάνει την ευελιξία σας και συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού ενώ μαθαίνετε να κάνετε ένα backflip. Πριν μάθετε μια νέα δεξιότητα στη γυμναστική, πρέπει να είστε αρκετά ισχυροί και ευέλικτοι για να εκτελέσετε την ικανότητα.

Κατεβάστε ένα backbend, ένα back walkover και ένα backspring χέρι πριν επιχειρήσετε ένα backflip. Θα πρέπει να είστε σε θέση να μετακινηθείτε σε μια backbend στέκεται στα πόδια σας με τα χέρια σας στον αέρα και κάμψη προς τα πίσω για να χαμηλώσει τα χέρια σας στο έδαφος. Αφού κατακτηθεί αυτή η ικανότητα, θα πρέπει να μπορείτε να φέρετε το πόδι σας από το έδαφος και να περπατήσετε σε μια στάση. Το πίσω χέρι περιλαμβάνει την ταλάντευση του σώματός σας σε ένα backflip αλλά υποστηρίζοντας το βάρος του σώματός σας με τα χέρια σας και την προσγείωση στα πόδια σας.

Πρακτική backflip σε ένα τραμπολίνο. Ένα backflip μπορεί να είναι μια διανοητική πρόκληση επειδή πρέπει να ξεπεράσετε το φυσικό φόβο να πέσετε προς τα πίσω στο κεφάλι σας. Το τραμπολίνο θα σας βοηθήσει να υπερβείτε το απαραίτητο ύψος στο άλμα για να ολοκληρώσετε ένα backflip. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη διανοητική πρόκληση και θα σας διευκολύνει να ξεπεράσετε το φόβο στο πάτωμα.

Σταθείτε με τα γόνατά σας ίσια και τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα. Ξεκινήστε με τα χέρια σας επεκταμένα πάνω από το κεφάλι σας, και swing τα χέρια σας προς τα κάτω πέρα ​​από τους γοφούς σας ταυτόχρονα κάμψης τα γόνατά σας. Καθώς περιστρέφετε τα όπλα σας, σταματήστε την κούνια σας λίγο πιο πέρα ​​από τα αυτιά σας. Φέρτε τους γοφούς σας πάνω από το κεφάλι σας και συσφίγγετε τα γόνατά σας καθώς περιστρέφεστε σε ένα κτύπημα και προσγειώστε με τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα.