Ο γρηγορότερος τρόπος για να χάσετε σωματικό λίπος χωρίς άσκηση

Η απώλεια επιπλέον κιλών είναι σημαντική για τη μείωση του κινδύνου για ασθένειες, όπως ο καρκίνος, η ασθένεια της χοληδόχου κύστης και η στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ. Αν χρειαστεί να χάσετε βάρος γρήγορα και δεν μπορείτε να ασκήσετε, είναι δυνατό με τις υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Επικεντρωθείτε στις τροποποιήσεις της δίαιτας για να καλύψετε τους στόχους απώλειας βάρους.

Μειώστε την κατανάλωση θερμίδων. Η ταχύτερη απώλεια βάρους που συνιστάται είναι 1 έως 2 λίβρες. κάθε εβδομάδα. Μια λίβρα λίπους περιέχει περίπου 3.500 θερμίδες, σύμφωνα με το MedlinePlus. Μειώστε την κατανάλωση θερμίδων σας κατά 500 καθημερινά για να δημιουργήσετε ένα 1 λίβρα. Εβδομαδιαία απώλεια βάρους. Αυξήστε την απώλεια βάρους σε 2 κιλά. Μειώνοντας την πρόσληψη θερμίδων κατά 1.000 θερμίδες ημερησίως. Συζητήστε τις ανάγκες σας με τον ιατρικό σας παροχέα. Οι άνδρες χρειάζονται τουλάχιστον 1.500 ημερήσιες θερμίδες και οι γυναίκες δεν πρέπει να πέσουν κάτω από 1.200 ημερήσιες θερμίδες.

Έλεγχος μέρους ελέγχου. Χωρίς τακτική άσκηση, το μέγεθος της μερίδας παρακολούθησης είναι ακόμα πιο σημαντικό. Η κατανάλωση επιπλέον θερμίδων είναι πολύ εύκολη αν δεν παρακολουθείτε τις σωστές μερίδες. Μάθετε τα οπτικά στοιχεία για να υπολογίσετε τα μεγέθη σερβιρίσματος χωρίς να μετράτε κύπελλα. Για παράδειγμα, 2 κουτ. Η εξυπηρέτηση του φυστικοβούτυρου είναι περίπου το μέγεθος μιας μπάλας πινγκ πονγκ, σύμφωνα με την Αμερικανική Διαιτητική Ένωση. Μια ουγγιά τυριού είναι περίπου το μέγεθος ενός ζεύγους ζαριών. Και ένα ½ φλιτζάνι σερβιρίσματος μαγειρεμένων ζυμαρικών είναι περίπου το μέγεθος μιας σέσουλας παγωτού.

Τρώτε τρόφιμα μεγάλου όγκου. Όταν τρώτε τρόφιμα που έχουν μεγάλο όγκο και λιγότερες θερμίδες, το σώμα σας αισθάνεται πληρέστερο. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι επιλογές επειδή είναι χαμηλές σε θερμίδες και πλούσιες σε φυτικές ίνες. Μια άλλη επιλογή είναι πηγές άπαχου πρωτεΐνης, όπως κοτόπουλο χωρίς δέρμα. Επίσης, τρώνε χαμηλά σε λιπαρά ημερολόγιο, όπως τυρί cottage, γιαούρτι και αποβουτυρωμένο γάλα.

Καταναλώστε σολομό δύο φορές την εβδομάδα. Ο σολομός είναι μια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, μια ουσία που συνδέεται με την προώθηση ενός αποτελεσματικού μεταβολισμού, σύμφωνα με το περιοδικό “Fitness”. Αυτό το φαγητό επίσης βοηθάει στην επιβράδυνση της πέψης και τον έλεγχο της επιθυμίας. Εάν δεν απολαμβάνετε το σολομό, άλλες επιλογές πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα περιλαμβάνουν λιναρόσπορο και καρύδια. Πασπαλίστε αυτά τα τρόφιμα σε ολόκληρα τα ζυμαρικά σίτου ή τα δημητριακά πρωινού.