Όλο το χρόνο campgrounds Φλώριδα

Όλοι δεν πηγαίνουν κάμπινγκ μόνο για το Σαββατοκύριακο. Οι χώροι κατασκήνωσης έχουν γίνει ένας τόπος όπου οι άνθρωποι ζουν όλο το χρόνο. Λόγω του υποτροπικού καιρού της Φλόριντα είναι δυνατόν να ζήσετε όλο το χρόνο σε ένα κάμπινγκ. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να κατασκηνώσουν στο βορρά το καλοκαίρι και να μεταφέρουν τους κατασκηνωτές τους στη Φλόριντα για το χειμώνα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές κάμπινγκ στη Φλώριδα, όπου οι άνθρωποι έχουν μόνιμες κάμπινγκ.

Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις

Υπάρχουν όλο το χρόνο campgrounds σε όλη την πολιτεία, ωστόσο, λόγω των ψυχρότερων θερμοκρασιών χειμώνα στο βόρειο τμήμα της Φλόριντα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν νότια campgrounds Φλόριντα. Εξετάστε τα διάφορα είδη κατασκηνώσεων στη Φλόριντα. Τα κρατικά πάρκα είναι ανοιχτά για κατασκήνωση όλο το χρόνο, αλλά δεν επιτρέπεται η μόνιμη κατασκήνωση. Θα χρειαστεί να σπάσετε το στρατόπεδο και να μετακομίσετε σε ένα νέο κρατικό πάρκο κάθε 14 ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μείνετε μέχρι και οκτώ εβδομάδες σε οποιοδήποτε πάρκο εάν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Υπάρχουν ιδιωτικά campgrounds όπου μπορείτε να μείνετε 365 ημέρες το χρόνο. Τα πάρκα RV και τα θέρετρα RV μερικές φορές μοιάζουν περισσότερο με κινητά πάρκα και τείνουν να έχουν περισσότερους κανόνες από ένα οικογενειακό campground. Πολλά από τα πάρκα RV στη Φλόριντα περιορίζονται σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω.

Υγιεινός τρόπος ζωής

Το κάμπινγκ όλο το χρόνο συνδέεται με την ύπαρξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Οι κατασκηνωτές τείνουν να περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους στον καθαρό αέρα λόγω του μικρού χώρου διαβίωσης των περισσότερων κατασκηνωτών. Οι περισσότεροι χώροι κατασκήνωσης στη Φλόριντα έχουν θερμαινόμενες πισίνες όπου οι κάτοικοι μπορούν να ασκούν όλο το χρόνο. Κάποια campgrounds έχουν τάξεις άσκησης νερού. Η ποδηλασία είναι μια άλλη κοινή μορφή υγιεινής άσκησης και, λόγω των φωτισμένων μονοπατιών στις κατοικημένες περιοχές, οι κάτοικοι βόλτα ποδήλατα στα δροσερά βράδια στους ασφαλείς δρόμους.

Οφέλη

Τα οφέλη της διαμονής σε ένα campground όλο το χρόνο είναι πολλά. Μη κινώντας από το campground στο campground κάνετε ένα μικρότερο αποτύπωμα στη γη λόγω της χρήσης λιγότερο πολύτιμων καυσίμων. Οι εξοικονομήσεις στη βενζίνη σημαίνει ότι έχετε περισσότερα χρήματα για άλλες ανάγκες. Λιγότερο φθορά στο RV ή τροχόσπιτο σας είναι ένα άλλο πλεονέκτημα που θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής πολλές campgrounds χρεώνουν χαμηλότερα τέλη.

Σκέψεις

Η ζωή σε ένα μικρό χώρο μπορεί να είναι δύσκολη για μερικούς ανθρώπους που είναι συνηθισμένοι να έχουν μεγάλα σπίτια. Να πάρει με λιγότερα “πράγματα” λόγω έλλειψης χώρου αποθήκευσης μπορεί να σημαίνει να πρέπει να αγοράσετε τα πράγματα όταν χρειάζεται που θα έχετε κανονικά στο χέρι σε ένα σπίτι. Η στενή εγγύτητα με άλλους κατασκηνωτές σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε θέση να ανεχτείτε να βλέπετε συχνά τους γείτονές σας. Εάν η εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι σημαντική για εσάς, η κατοίκηση όλο το χρόνο σε ένα campground της Φλόριντα δεν είναι πιθανώς μια καλή επιλογή. Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι δεδομένοι σε όλους τους χώρους κατασκήνωσης της Φλώριδας. Οποιοσδήποτε έχει μια δύσκολη στιγμή που ασχολείται με έναν κατάλογο κανόνων που θα ακολουθήσει μπορεί να μην αρέσει να ζει στο campground.

Ιστορία των καταυλισμών της Φλόριντα

Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, μερικά από τα πρώτα “snowbirds” θα έρχονταν στη Φλόριντα να στρατοπέδευουν σε δημοτικά πάρκα ρυμουλκούμενων. Ονομάζονταν “τουρίστες από κασσίτερο” από τους ντόπιους. Η Punta Gorda, Florida, ήταν η τοποθεσία ενός τέτοιου δημοτικού καταυλισμού στις όχθες του Ποταμού της Ειρήνης. Bradenton, Tampa και άλλες πόλεις ήταν επίσης τοποθεσίες όπου οι άνθρωποι ζούσαν σε ρυμουλκούμενα και σκηνές το χειμώνα. Ορισμένες πόλεις θεωρούσαν αυτούς τους ανθρώπους ως κακοποιούς και έβαλαν τέλος στο κάμπινγκ στα δημοτικά τους πάρκα. Τώρα στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν πραγματικά campgrounds όπου οι άνθρωποι πληρώνουν ενοίκιο για να σταθμεύσουν ένα τροχόσπιτο. Δεν θεωρούνται πλέον γρίφοι και μπορούν να απολαύσουν το γύρο της Φλόριντα.